2010. június 24., csütörtök

Kör hátán kör



Korábbiakban ebből az anyagból készült már nálam egy táska . A maradék textil darabból ki tudtam még szabni ezt az övtáskát is. Sportos szereléshez és szinte bármilyen színű ruhához hordható.





Két cippzáros  zsebet varrtam bele, egyet az elejére, egyet hátulra. A derekán a heveder, műanyag tuck zárral kapcsolódik. Szinte minden fontos apróság elfér benne.


5 megjegyzés:

Barbi írta...

Kedves Marcsi! Nagyon szuper lett ez az övtáska (is). Nekem is van ilyen vásznam, és pont övtáskát terveztem belőle. Remélem, nem veszed ötletlopásnak, ha én is elkészítem, de csakis saját részre. Nagyon egyre járt az agyunk, én is kiszabtam egy táskát és a megmaradt anyagot szerettem volna még hasznosan felhasználni. Gondoltam szólok, mielőtt még gond lenne belőle. :)
Köszönöm.

Marcsi írta...

Kedves Barbi! Érdekes téma ez az ötletlopás, de úgy gondolom, hogy nincsenek új dolgok a nap alatt. A divat a színek a formák összessége egy olyan örökös körforgás amely újra és újra ismétli önnmagát. Néha egy kicsit hozzáadunk vagy elveszünk belőle, de mindig vannak dolgok amelyek hasonlítanak egy másikhoz, de ha felületesen nézzük azt is mondhatjuk, hogy ez szinte ugyanolyan. És ami a világhálóra felkerül? az többé nem titok!
Egy a lényeg! Minden alkotásunk újabb örömforrás legyen magunk, esetleg mások számára. Neked is kívánok jó munkát és egy újjabb örömteli pillanatot!

gerdushi írta...

Kedves Marcsi!
ez valami eszméletlenül borzasztóan iszonyúan jó lett. nagyon tetszik! ;)

Monaline írta...

Kedves Marcsi!
Csak osztani tudom a többiek véleményét!Tényleg nagyon szuper!:)

Lonci írta...

Szuper lett az övtáska, a fotókat pedig mindig megcsodálom:)